Прес-центр12 квітня 2018, 08:04

Два навчальних заклади Кремінщини планують підготувати спільні освітні проекти із школами Львівської області.

Як зазначалось раніше, на початку квітня у Севєродонецьку пройшов Форум партнерства щодо запровадження конкурсів з освітніх, культурних і медіа обмінів між Львівською та Луганською областями у рамках проекту «Змінимо країну разом!». 
У роботі Форуму взяли участь колеги і однодумці з відповідних сфер Луганщини та Львівщини. Зокрема, до делегації освітян Кремінського району увійшли директор Кремінської опорної школи №1 Людмила Одіяненко, директор НВК «Кремінська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 - ДНЗ» Ірина Решетняк, директор Красноріченської школи Лариса Чекмарьова та завідувач дитячого закладу «Катруся» Людмила Петрусенко. 
Керівники освітніх закладів залучались до обговорення наступних кроків по реалізації проекту «Змінимо країну разом!», ділились вже набутим досвідом. Ще одним підсумком Форуму стало підписання угод про співпрацю між навчальними закладами Сходу і Заходу нашої держави. Так, Красноріченська ЗОШ уклала договір про підготовку спільного проекту освітнього обміну із Лопатинською школою Радехівського району Львівської області, а Кремінська ЗОШ №1 - зі Старосамбірським загальноосвітнім навчальним закладом.