Прес-центр12 червня 2017, 08:06

ФАХІВЦІ ДСНС ПРОВОДЯТЬ ПРОФІЛАКТИЧНІ ЗАХОДИ.

7 червня представники ДСНС Кремінського міськрайонного відділу провели відпрацювання житлового сектору та території села Червонопопівка. На інструктивній нараді у присутності сільського голови були оговорені питання організації захисту територій та населення у пожежонебезпечний період, запобігання нещасних випадків на водоймах, при виявлені вибухонебезпечних предметів.
Спільно з представниками органів місцевого самоврядування проведені подворові обходи самотніх громадян похилого віку, багатодітних родин. Під час бесід громадянам наводилася статистика виникнення пожеж у районі з початку 2017 року, зауважувалося, що останнім часом почастішали випадки пожеж з причин короткого замикання електричної проводки та необережного поводження з вогнем. Фахівці ДСНС нагадали місцевим мешканцям правила безпеки при користуванні електроприладами, як важливо уникати перевантажень мереж та вчасно здійснювати ремонт та заміну застарілої електропроводки. Також не залишили поза увагою і спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, та неприпустимість дитячих пустощів з вогнем. Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно.. 
За інформацією голови Червонопопівської сільської ради Дем’яна Гнилицького подібні роз’яснювальні заходи систематично проводяться представниками органів місцевого самоврядування впродовж всього пожежонебезпечного періоду, особливо приділяють увагу мешканцям, з категорії соціально незахищених верств населення.
Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням для кращого засвоєння інформації надавались тематичні пам’ятки.