Прес-центр28 cічня 2020, 11:01

Фахівцями Кремінського РЦССДМ проводиться профілактична робота

Кожна родина рано чи пізно стикається з труднощами, що стосуються виховання дітей. Відносини в родині дуже важливі для обох її сторін. Помилившись у чомусь, можна назавжди зруйнувати життя своїй дитині або ж постраждати самому.
27 січня у приміщенні Варварівської сільської ради фахівець із соціальної роботи КРЦССДМ провела лекцію для батьків із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах на тему: «Проблема відносин між батьками та дітьми».
В ході лекції відбувалось активне обговорення різних питань, починаючи від причин, що спричиняють конфлікти з батьками, і закінчуючи методами самоконтролю в момент суперечки.
Всі учасники дійшли висновку: «Родина для підлітка стоїть на першому місці, поки той формує своє власне «Я» в суспільстві. Друзі та товариші також відіграють важливу роль в цій справі, але головним критерієм все ж залишається сім’я».
Декількома днями раніше фахівець районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді теж провела лекцію – цього разу у Новомикільській сільській бібліотеці. Підліткам із родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, розповіли про шкідливі звички та роздали інформаційні матеріали.