Прес-центр1 лютого 2021, 12:02

Фотороботи кремінських дітей направлені до участі у Всеукраїнській виставці «Україна – це ми!»

Фотороботи кремінських дітей направлені до участі у Всеукраїнській виставці «Україна – це ми!». 

Раніше ми писали, що кремінські  діти взяли активну участь в обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!», який організував  Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

Участь в онлайн – виставці взяли 35 закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та дошкільної освіти Луганщини.

Організаторами було відібрано шість фотографій для участі у Всеукраїнській фотовиставці,  серед яких  три – це роботи вихованців навчальних закладів Кремінськог району: Назара Литвиненка -  учня Новоастраханського ліцею Кремінської районної ради,  Дар’ї Мирошниченко -  учениці Єпіфанівської гімназії Кремінської районної ради  та  Івана Іванова -  учня Кремінського ліцею №3 Кремінської районної ради.

Буквально наприкінці січня заклади освіти Кремінщини були передані Сєвєродонецькою районною радою у комунальні власність новоутворених  ОТГ, та це жодними чином не зважає нам радіти за успіхи кремінських дітей та їх наставників.  

Дякуємо всім учасникам за активну громадянську позицію, бажаємо здоров’я і натхнення, добробуту, злагоди та успіхів!