Прес-центр14 лютого 2018, 13:02

Футбольний клуб «Кремінна» став чемпіоном Луганської області серед команд районів

Підбиті підсумки Чемпіонату Луганської області з футболу у 2017 році, який був організований Луганською обласною федерацією футболу та управлінням молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.  

Представники  Луганської обласної федерації футболу на чолі з Олександром Головком завітали до нашого районного центру, щоб вручити нагороди команді-переможниці, ФК «Кремінна» за виступ у Чемпіонаті Луганської області у 2017 році.

Кубок, медалі, грамоти, м’ячі та сувеніри від федерації футболу отримали тренер команди Олександр Тулєнцов та капітан команди Михайло Тетєрєв.  Чемпіонами Луганської області стали  президент ФК «Кремінна» Григорій Лєсняк, представник команди Володимир Ржевський, тренер Олександр Тулєнцов та гравці Артем Іванов, Михайло Тетєрєв, Артем Жадан, Дмитро Богаєвський, Олексій Бачурін, Роман Савченко, Тарас Коваленко, Владислав Попельницький, Владислав Калюжний, Кирило Руденко, Олександр Коваленко, Євген Чумаков, Ярослав Твердохлєб, Юрій Плєшаков, Іван Плєшаков, Дмитро Старцев, Артем Кучерешко, Роман Пшеничний.

Зі словами привітань до переможців звернувся голова районної ради Володимир Прокопенко. Він подякував за гідне представлення нашого району на змаганнях та побажав подальших успіхів.

Окрім цього, подякою голови комітету арбітрів Федерації футболу України відзначений арбітр Луганської обласної федерації футболу, арбітр Кремінського району Олександр Чередніченко.

Щиро вітаємо наших спортсменів та суддів з нагородами та бажаємо міцного здоров’я та успіхів у наступних змаганнях.

 

За інформацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації