Прес-центр7 серпня 2019, 08:08

Голова громадської ради спільно із директором центру зайнятості обговорили співпрацю в аспекті реалізації потенціалу кремінської громади

Голова громадської ради спільно із директором центру зайнятості обговорили співпрацю в аспекті реалізації потенціалу кремінської громади.

6 серпня у Кремінському районному центрі зайнятості пройшла зустріч директора центру Ліни Перепелиці із головою громадської ради при  райдержадміністрації, керівником територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації Тетяною Коткіною, а також за участі представниці районної громадської організації «Бахтало дром».  

В ході спілкування обговорили питання щодо стану ринку праці в районі,  працевлаштування населення, організацію професійного навчання в разі потреби громади та видачу ваучера  для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці.

Зокрема, Ліна Перепелиця  розповіла про роботу в напрямку підтримки підприємництва. Так, у кремінян є можливість взяти участь у навчальній програмі з розвитку навичок підприємництва на Сході України з подальшою участю в конкурсі бізнес – грантів. Навчання організовано ПРООН за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії і проходитиме з 3 по 7 вересня 2019 року.

За результатами комунікації досягнута домовленість щодо подальшої спільної співпраці з метою більш ширшого інформування населення  про можливості участі у реалізації потенціалу громади.