Прес-центр20 лютого 2019, 16:02

Голова Кремінської райдержадміністрації прозвітувала за рік роботи

Сьогодні у райдержадміністрації пройшов офіційний публічний звіт голови райдержадміністрації Наталі Чехути за підсумками роботи у 2018 році.
Захід зібрав депутатів районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників громадської ради при РДА, засобів масової інформації та громадськість.
У своєму виступі, який супроводжувався демонстрацією інформаційно-аналітичної презентації, Наталя Чехута розповіла про діяльність адміністрації, яка була спрямована на забезпечення збалансованого соціально-економічного розвитку району, ефективне використання трудових та фінансових ресурсів, сприяння залученню інвестицій в основні галузі економіки, вирішення актуальних проблем життєдіяльності району.
Так, голова райдержадміністрації окремо зупинилась на бюджетній сфері, розвитку агропромислового комплексу району, промисловості, підприємницькій та інвестиційній діяльності, охороні здоров’я, соціальному захисту населення, туризму. Також йшлося про стан справ у сфері житлово-комунального господарства, наданні адміністративних послуг, зайнятості населення, ринку праці, у галузі культури, освіти, у питаннях сім’ї, молоді та спорту, захисту дітей, цивільного захисту населення та інше.
Наталя Чехута запросила до слова голову районної ради Володимира Прокопенка, начальника фінансового управління райдержадміністрації Яну Вашечко, начальника УСЗН Юлію Коротич, головного лікаря РТМО Ларису Кульбач та головного лікаря ЦПМСД Володимира Андрійчука.
Після закінчення доповіді усі бажаючі мали можливість поставити питання.
Із звітом голови райдержадміністрації про підсумки діяльності Кремінської районної державної адміністрації за 2018 рік можна ознайомитись за посиланням: http://krem.loga.gov.ua/oda/press/appearances