Прес-центр21 лютого 2019, 16:02

Голова Кремінської райдержадміністрації взяла участь у виїзній нараді на базі місцевого підрозділу ДСНС.

21 лютого на базі Кремінського міськрайонного підрозділу ДСНС пройшла виїзна нарада, в якій взяли участь начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області Михайло Пшик, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, керівник підрозділу, полковник Андрій Павлов. 
Особовий склад частини продемонстрував нову пожежну машину, придбану за державні кошти. 
З районного бюджету для покращення матеріального резерву частини було виділено понад 137 тис. грн. За ці кошти були закуплені ліхтарі, прожектори, мегафон, автомобільна радіостанція, автомобільна антена, переносна радіостанція, засоби рятування на воді (надувний човен, мотор для човна, рятувальні жилети, рятувальне коло, рятувальна мотузка, рятувальний кінець Олександрова) та засоби забезпечення аварійно-рятувальних робіт (лебідка, троси, бензопила, палатки). 
Після демонстрації нової техніки та устаткування керівники району обговорили з Михайлом Пшиком та Андрієм Павловим перспективи функціонування рятувальної частини по завершенню децентралізації та інші нагальні питання. 
Зокрема, в ході наради Андрій Павлов подякував районній владі за підтримку та зауважив, що частина завжди забезпечена паливно-мастильними матеріалами та іншим устаткуванням.