Прес-центр19 листопада 2020, 15:11

Голова райдержадміністрації обговорив з керівниками закладів охорони здоров’я ситуацію із захворюваністю на COVID – 19 у Кремінському районі

Голова райдержадміністрації обговорив з керівниками закладів охорони здоров’я ситуацію із захворюваністю на COVID – 19 у Кремінському районі.
В ході робочої наради під керівництвом голови РДА генеральний директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Володимир Андрійчук та генеральний директор Кремінської багатопрофільної лікарні Лариса Кульбач сформували актуальний на цей час список потреб у засобах по боротьбі із COVID – 19.
Мова йшла про додаткові кошти на придбання кисневих концентраторів, масок, антисептиків, а також на страхування лікарів.
Для вирішення цього питання найближчим часом буде проведена сесія районної ради – за дорученням голови РДА фінансовим управлінням проводиться перерозподіл коштів загального фонду видаткової частини районного бюджету.
Для більш детального моніторингу ситуації із захворюваністю на коронавірусну інфекції Олег Клименчуков також зустрівся із колективом первинної ланки медичного обслуговування жителів району та принагідно привітав медиків із перемогою, адже Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної рад став лауреатом Національного бізнес-рейтингу «Лідер галузі 2020». Рейтинг укладений за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності понад мільйона підприємств України.