Прес-центр23 вересня 2020, 16:09

Голова райдержадміністрації взяв участь у засіданні 60-ї сесії районної ради

Голова райдержадміністрації взяв участь у засіданні 60-ї сесії районної ради.
23 вересня відбулось пленарне засідання чергової, 60 – ї сесії Кремінської районної ради.
Перед початком засідання голова райдержадміністрації Олег Клименчуков та голова районної ради Володимир Прокопенко вручили медаль «За заслуги перед Кремінщиною» ІІІ ступеня почесному громадянину міста Кремінна Миколі Іваніщеву.
До порядку денного пленарного засідання було внесено 60 питань, значну частину з яких було підготовлено структурними підрозділами райдержадміністрації. Після розгляду на депутатських комісіях і безпосередньо на сесії всі проекти рішень були одностайно прийняті.
Звертаючись до депутів, Олег Клименчуков подякував їм за підтримку і розуміння. «На сьогодні виконуються всі районні бюджетні програми. Ми продовжуємо роботу із сільськими радами щодо перерозподілу наявних невикористаних фінансових ресурсів з тим, щоб гроші працювали на потреби громади, а не «лежали» на рахунках. Сьогодні ви проголосували за виділення коштів для проведення капітального ремонту опалення районного будинку культури. Це буде першим кроком для проведення децентралізації опалення бюджетних установ міста. Завдяки наявному прямому діалогу з обласною владою вперше за багато років вдалось зрушити з мертвої точки питання ремонту місцевих доріг. Буквально за останні декілька місяців капітально відремонтовано 17 тис. кв. метрів сільських доріг», - сказав голова РДА.
Депутати вирішили ряд бюджетних, майнових, статутних та інших питань.
Із прийнятими на сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації.