23 cічня 2020, 16:01

Громадська рада підготувала звіт про свою роботу протягом 2019 року.

23 січня на першому у поточному році засіданні громадська рада розглянула звіт про виконання плану своєї роботи протягом річного терміну, а також сформувала план роботи на 2020 рік.
Голова консультативно – дорадчого органу при РДА Тетяна Коткіна проаналізувала проведені засідання, ступінь врахованості наданих за їх підсумками пропозицій, розповіла про участь у консультаціях з громадськістю, які проводила райдержадміністрація, а також про проєктні активності членів громадської ради.
Після врахування наданих на засіданні пропозицій звіт буде опубліковано на сайті Кремінської РДА в розділі «Громадська рада».
Зокрема, Тетяна Коткіна констатувала, що на превеликий жаль не було напрацювано алгоритму співпраці с громадською радою при міській раді, хоча ефект від такої роботи для пересічних громадян був би очевидним. Також голова громадської ради відзначила, що проблематика засідань минулого року була актуальною, проте, поза увагою залишилось, нажаль, дуже важливе питання децентралізації.
Члени громадської ради визначились із планом роботи на 2020 рік. Зокрема, наступне засідання у лютому буде присвячене проблемі захисту інтересів дітей із соціально дезадаптованих родин.