5 cічня 2018, 10:01

Громадська рада визначилась із планом роботи на поточний рік.

Громадська рада визначилась із планом роботи на поточний рік.

4 січня пройшло засідання громадської ради при Кремінській райдержадміністрації. З урахуванням орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю, затвердженого головою РДА, на підставі наданих раніше членами громадської ради пропозицій, на засіданні було сформовано та затверджено план роботи цього консультативно – дорадчого органу на 2018 рік. Так, на наступному засіданні, яке відбудеться орієнтовно 31 січня, буде розглянуто питання «Забезпечення доступності до об’єктів оточення маломобільних груп населення». Протягом підготовчого періоду члени громадської ради планують провести моніторинг виконання законодавства в цьому напрямку у Кремінському районі.

На засіданні було обговорено звіт про виконання у 2017 році  районного плану заходів по реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016 – 2020 роки, затвердженої Указом Президента України, а також план по реалізації Національної стратегії на 2018 рік.

Районним планом заходів передбачено сприяння роботі громадської ради, інших консультативно – дорадчих органів, забезпечення проведення систематичних консультацій з громадськістю відповідно до постанови КМУ № 996, забезпечення залучення представників інститутів громадянського суспільства до суспільно значущих заходів  державного, регіонального та місцевого рівнів, сприяння  розвитку волонтерського руху та інше.