Прес-центр19 жовтня 2017, 15:10

Єпіфанівському клубу «Надвечір’я» виповнилось 10 років!

Однією із основних цільових категорій у роботі сільських клубних закладів та територіального центру по наданню соціальних послуг є люди похилого віку. Так, клубники та соціальні працівники намагаються гуртувати цю категорію в різного роду любительські об’єднання. Одним із таких об’єднань є Єпіфанівський клуб «Надвечір’я», якому нещодавно виповнилось 10 років. 
 «Надвечір’я» народилось 14 жовтня 2007 року, а перше засідання клубу провели 16 жовтня. Керує об’єднанням Людмила Волошина і працює воно при відділенні денного перебування територіального центру в рамках Всеукраїнської програми "Університет третього покоління".
Протягом цих 10 років було організовано багато цікавих і різноманітних заходів - це і свято свекрухи і гарбуза, андріївськи вечорниці, привітання сімей, сини яких знаходились в АТО, зустрічі в учасниками АТО, вшанування ювілярів та багато іншого.
На святі з нагоди ювілею було багато гостей, звучали щирі привітання та слова подяки від сільського голови Наталі Островерхової, ветеранів села, сусідів михайлівців та новоастраханців. Вітаємо клуб «Надвечір’я» з ювілеєм, пишаємося ними! Бажаємо творчого натхнення та наснаги!