Прес-центр12 вересня 2019, 13:09

Інформація про результати роботи Центру надання адміністративних послуг Кремінської райдержадміністрації

З початку року до центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації звернулося за консультацією 6900 суб’єктів звернення,  до адміністратора ЦНАПу за консультацією звернулось 3800 осіб, надано 2248 адміністративних послуг, відмов у наданні адміністративних послуг - 53, зареєстровано звернень - 2248.

До державного реєстратора юридичних та фізичних осіб підприємців при ЦНАПі звернулося 401 особа (відмови у реєстрації відсутні). До державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень звернулось 634 особи, (відмови у реєстрації відсутні). Оброблено 580 архівних справ державним реєстратором юридичних та фізичних осіб підприємців. Державним реєстратором речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень оброблено 3100 архівних справ та 1600 долучень.

З переліком послуг, що надаються через Центр, можна ознайомитись на сайті Кремінської райдержадміністрації в розділі «Центр надання адміністративних послуг» (http://krem.loga.gov.ua/content/cnap_informuie). Також на сайті розміщена інформація щодо переліку документів необхідних для надання кожної послуги та термінів надання послуги.

Привітний та ввічливий персонал з розумінням поставиться до вирішення Ваших проблем. Ми прагнемо зробити нашу роботу максимально ефективною для Вас. Свої побажання та пропозиції щодо організації роботи Центру та підвищення якості надання послуг надсилайте на електронну адресу rdakremcentr@ukr.net.