Прес-центр15 серпня 2018, 16:08

Jozefh Bigayan: я приїхав в Україну, щоб допомогти дітям оволодіти англійською!

Jozefh Bigayan: я приїхав в Україну, щоб допомогти дітям оволодіти англійською!

GoCamp змінить життя цілого покоління українців. До 2020 року 1,5 млн. школярів стануть учасниками національного проекту, в результаті якого вони отримають більше можливостей стати лідерами, спілкуватися без бар’єрів з усім світом та змінювати хід історії.

Напередодні Дня Незалежності України у Красноріченській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Кремінської районної ради відбулася знакова подія – відкриття англомовного табору в рамках проекту Go Global «GoCamp».

«GoCamp» - це новий інноваційний формат табору з поглибленим вивченням англійської мови. Так вважають Лілія Гриневич - Міністр освіти і науки України  та  Мустафа Найєм - засновник ГО Global Office, народний депутат України.

Початок заходу у Красноріченську був хвилюючим: пролунали Гімн України та Гімн США. У центрі уваги був волонтер Jozefh Bigayan, громадянин США, студент університету штату Вашингтон, майбутній медик. Відкрита посмішка, доброзичливість, увічливість, повага до оточуючих, готовність до комунікації… . Юнак з глибокою пошаною прийняв традиційний  хліб - сіль. Подякував за щиру гостинність. Підкреслив цінність Проекту.

У свою чергу, діти розповіли про табір українською та англійською мовами, про  особливості його функціонування, представили яскравий флешмоб.

На святі були присутні й вихованці табору «Майбутній першокласник», які у такий креативний спосіб знайомились з життям закладу, багато з них виявили бажання теж вивчати англійську мову. Директор Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лариса Чекмарьова побажала учасникам Проекту успіхів.

Заклад другий рік поспіль у конкурсних змаганнях виборює  право на участь у проекті «GoCamp». За допомогою спеціально розробленої Програми діти отримують шанс подолати мовні  бар’єри, відкрити для себе цілий світ.

У Програмі - 2018 є заходи, присвячені Дню Незалежності України. Так, вже зараз вихованці табору готуються до майстер - класу «Символи українського народу» (виготовлення українського віночку, вишивка орнаменту, інше). І, звичайно, Jozefh Bigayan повезе в Америку символи українського народу. А це вже - громадянська дипломатія!