Прес-центр6 грудня 2017, 13:12

Керівники Кремінського району привітали зі святом наших захисників.

На цей час поблизу Кремінної базується декілька військових частин. Бійців та командування підрозділів ЗСУ, що несуть службу у зоні проведення АТО, з Днем Українського війська приїхали привітати голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, інші посадовці райдержадміністрації, а також аматори районного будинку культури. 
«Від усієї Кремінщини я висловлюю вам вдячність за те, що наразі на кремінській землі мирно. Кожен день ми спокійно навчаємось, працюємо, відпочиваємо, наші діти ходять до школи і в садочки. І все це – завдяки вам! Завдяки Збройним Силам України», - сказала вітаючи бійців Наталя Чехута.
Разом із головою районною ради вони вручили Грамоти особовому складу частин, передали вітальні листівки та малюнки воїнам від кремінських дітей, а також вручили солодкий подарунок – торт «26 років ЗСУ». І, як сказала голова РДА, бойові завдання виконуються легше з гарним настроєм, тому військові ще й переглянули невеличкий концерт від наших талановитих місцевих артистів.