Прес-центр7 жовтня 2020, 15:10

Колектив Кремінської районної державної адміністрації прийняв рішення про перерахування одноденного заробітку на допомогу погорільцям

Колектив Кремінської районної державної адміністрації прийняв рішення про перерахування одноденного заробітку на допомогу погорільцям.

Страшне лихо спіткало Луганщину – лісові пожежі знищили екосистеми лісового фонду області. Крім того, в епіцентрах вогняної стихії опинились  й деякі населені пукти.

На щастя, завдяки спільним, деколи,  надлюдським зусиллям вогнеборців, добровільних пожежних дружин, владним і правоохоронним структурам, військовим, волонтерам  вогонь не потрапив до житлового сектору сіл Боровеньки і Кудряшівка Кремінського району.

Нажаль, деякі населені пункти сусідніх Сєвєродонецької міської ради та Новоайдарського району зазнали значних втрат, іноді, непоправних.  

Останніми днями областю йде потужна хвиля волонтерської допомоги погорільцям, до  якої долучились креміняни.  Групами і індивідуально вони допомагають, хто чим може.

Зокрема, колектив Кремінської районної державної адміністрації вирішив спрямувати одноденний заробіток  на рахунок, відкритий Сєвєродонецькою військово – цивільною адміністрацією для допомоги постраждалим від пожежі на Луганщині.