Прес-центр27 лютого 2019, 12:02

Команда «Дружба» стала володарем Кубку Кремінського району.

З 9 по 23 лютого на базі СК «Олімп» проходив Кубок Кремінського району з міні-футболу серед колективів фізичної культури. 
Загалом у змаганнях районного рівня взяли участь 8 команд, а призові місця розподілились наступним чином: І місце у команди «Дружба» м. Кремінна, ІІ місце здобули гравці «Владару» з Булгаківки, ІІІ місце посіли футболісти з Інституту фізичного виховання і спорту ЛНУ ім. Шевченка. 
Привітали переможців та призерів змагань прийшли голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута та голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко. Перші керівники району вручили нагороди призерам та футбольні м’ячі учням відділення футболу Кремінської ДЮСШ. 
Володарями почесного трофею у складі «Дружби» стали: Юрій Лопата, Олександр Шульц, Артем Гребенюк, Віктор Сидоров, Андрій Сидоров, Олександр Швагер, Сергій Рибалко, Владислав Лебідь, Анатолій Донченко та В’ячеслав Душеба.
Кращим гравцем турніру став Віктор Сидоров («Дружба»), а кращим воротарем було визнано Богдана Очкасова («Шахта»).
Організатори змагань висловлюють вдячність за допомогу в організації та проведенні змагань директору КУ ЛОФЦ «Олімп» Юрію Іщенку, головному лікарю Кремінського РТМО Ларисі Кульбач, керівникам установ району та головній суддівській колегії на чолі з Олександром Чередніченком.