Прес-центр25 травня 2017, 15:05

Команда Кремінської ЗОШ № 2 стала переможцем обласного етапу спортивних ігор "Старти надій".

Завершився ІІІ етап Всеукраїнських змагань серед учнів 7-х класів загальноосвітніх закладів «Старти надій». У фіналі змагань, який проходив на стадіоні обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінна, потрапили команди Біловодського, Новопсковського, Старобільського, Білокуракінського, Кремінського району та міста Лисичанська.
До програми змагань були включені біг на 60 метрів, стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча, естафета 8х50 м, підйом тулуба із положення лежачи, біг на 800 м та 1000 м. 
 За підсумками першого дня лідерство захопила команда Кремінської ЗОШ № 2. За другу сходинку п’єдесталу пошани точиться боротьба між командами Лисичанської ЗОШ№8 та Старобільскої гімназії.
Протягом другого змагального дня лисичанська команда значно скоротила відставання від лідера, але все ж залишилася лише на другому місці. Третіми фінішували представники Старобільського району.

Щиро вітаємо Кремінську команду у складі Данила Алєксєєва, Вадима Безсонова, Єлізавети Погребняк, Софії Рєзнікової, Вікторії Рикової, Данила Шевцова, Ренати Заяць, Олесі Шереметьєвої, Марини Бутенко, Віталія Каута, Ганни Крутікової, Славіни Кушнир, Катерини Серебрової, Вікторії Шавкович та їх вчителя Віктора Бобровського з впевненою перемогою на цих обласних змаганнях.
Бажаємо подальшого зросту спортивних результатів та вдалого виступу на всеукраїнських змаганнях, які відбудуться у вересні нинішнього року.