Прес-центр4 березня 2019, 16:03

Команда ліцею – чемпіон!

Минулими вихідними у спортивних залах Кремінського району відбулися районні змагання з волейболу серед команд колективів фізичної культури, підприємств, установ та організацій району. 
Спортивна зала кадетського корпусу імені героїв «Молодої гвардії» гостинно зустріла найсильніші команди – команди чоловіків з МНС, ЗОШ №4, Інституту фізкультури, Кремінського профліцею, групи здоров’я «П’ятниця» та господарів-кадетів. 
Учасників привітав директор обласного ліцею-інтернату з посиленою фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв «Молодої гвардії» Валерій Ємбаков.
Групові турніри впевнено пройшли без поразок команди професійного ліцею та «П’ятниця», другі місця посіли команди ЗОШ №4 та інститут фізкультури. Перша пара команд виборювала чемпіонство. Як не намагалися гравці «П’ятниці» нав’язати свій стиль гри, та все ж ліцеїсти були влучнішими та сильнішими і перемогли 2:0 (21:10; 21:9). 
Переможцями змагань стали Павло Чорнобай, Олег Чорнобай, Дмитро Назарько, Богдан Стонога, Дмитро Решетка, Сергій Дикарєв та Євген Чибіс (тренер О. Ворошилов, директор ліцею В. Кіяшко).
У матчі за ІІІ місце команда інституту фізкультури обіграла команду учнів-переможців шкільних змагань, команду ЗОШ №4, з рахунком 2:0 (21:10; 21:9). Кращим гравцем турніру було визнано Єгора Ковальова, капітана та лідера команди ЗОШ №4. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями сектору молоді та спорту райдержадміністрації.
За сприяння у організації та проведенні змагань висловлюємо слова вдячності директору Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв «Молодої гвардії» Валерію Ємбакову.

За інформацією завідувача сектору молоді та спорту райдержадміністрації Олександра Кузьменка.