Прес-центр26 листопада 2017, 12:11

Корупції сказали «STOP»!

Корупції сказали  «STOP»!

24 листопада у конференц-залі Кремінського центру зайнятості пройшов тренінг «Ми проти корупції».  Його провели  декан кафедри економіки Східноукраїнського університету ім. В. Даля  Руслан Галгаш та викладач університету Інна Семененко.

Старшокласники шкіл міста, студенти інституту фізкультури та учні професійного ліцею мали змогу відчути себе у ролі керівників закладів, членів виборчих комісій, працівників ЦВК та поліції, проводили  журналістські розслідування та виступали у ролі пересічного громадянина. Байдужих на тренінгу не було, кожний мав свою думку та сміливо висловлювався.

Наприкінці  зробили висновок: закон порушують і той хто «дає» і той, хто «бере». І ті, хто дають,  ще більше провокують суспільство до розвитку корупції. Тому всі гуртом сказали корупції «STOP»!

Організатори заходу впевнені, що кожний учасник тренінгу поніс з собою частину чесності та справедливості.

Проведення тренінгу стало можливим  за співпраці кафедри економіки СНУ ім. В.Даля та сектору молоді та спорту  Кремінської районної державної адміністрації, за підтримки Кремінського центру зайнятості, відділу освіти, інституту фізкультури ЛНУ ім. Т. Шевченка та Кремінського професійного ліцею.