Прес-центр7 грудня 2018, 07:12

Кремінщина відзначає День Збройних Сил.

Вчора на Кремінщині пройшло урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Дня волонтера. Серед почесних гостей, що були у залі, - бійці 44 – ї бригади ЗСУ, офіцери Об’єднаного центру ЦВС ОТУ «Північ» міста Сєвєродонецьк, учасники проекту освітніх обмінів «Змінимо країну разом»: ліцеїсти Луганського обласного військового ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус ім. героїв «Молодої гвардії» та представники Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, які наразі перебувають на Кремінщині. 
«6 грудня наша держава святкує не просто День ЗСУ, а чергову річницю відродження Українського війська. Наші мужні чоловіки і жінки – військовослужбовці Збройних Сил забезпечують нам мирне небо над головою, забезпечують можливість працювати, навчатись, відпочивати, робити добрі справи. Пам’ятаймо про це кожного дня! Сьогодні у нас у залі знаходиться майбутнє нашої армії – ліцеїсти двох навчальних закладів зі Сходу і Заходу нашої держави. І це ще одне підтвердження того, що ми єдині і спільні у своєму прагненні жити у незалежній державі», - сказала в ході урочистої частини заходу голова райдержадміністрації Наталя Чехута. Спільно із головою районної ради Володимиром Прокопенком вони привітали всіх присутніх у залі зі святом, побажали миру і злагоди, а також адресували привітання кремінянам, які наразі проходять службу в ЗСУ. 
Керівники району запропонували вшанувати хвилиною мовчання всіх загиблих в ході проведення АТО… . 
До слів вдячності нашим захисникам приєднались аматори та колективи районного будинку культури. 
Шановні військовослужбовці! На вашому звитяжному шляху ми бажаємо вам бадьорості духу, міцного здоров'я, вірних друзів, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного тилу і миру після нашої спільної перемоги!
Слава Україні! Слава її Збройним Силам!