Прес-центр27 cічня 2020, 13:01

Кремінська федерація боксу підвела підсумки своєї роботи.

24 січня громадська організація «Кремінська федерація боксу» на загальних зборах звітувала про свою роботу з моменту створення у 2017 році та підвела підсумки за результатами виступів спортсменів на обласних та Всеукраїнських змаганнях та турнірах у 2019 році.
На публічне представлення звіту прийшли керівники району і міста, обласних структур, організацій та підприємств, шанувальники боксу, самі боксери та їх батьки.
Президент Кремінської федерації Дмитро Новіков подякував за підтримку федерації, допомогу у вирішенні організаційних питань, створення сучасних умов для тренувань та змагань. Також він презентував розроблену програму розвитку боксу у Кремінському району.
Юних боксерів нашого міста привітали голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, виконуючий обв’язки голови Кремінської районної державної адміністрації Володимир Позняк, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету Віктор Острєцов, директор комунальної установи «Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп» Юрій Іщенко, учасник бойових дій, майор Олег Тарасюк.
Фото Луганського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорт МОНУ