Прес-центр22 жовтня 2018, 15:10

Кремінські боксери - призери чемпіонату України.

У місті Покровську Донецької області відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 2005 р.н та молодше. У змаганнях взяли участь 22 команди збірних областей, а це понад 300 учасників! У кожній ваговій категорії було більше 20 спортсменів. 
До складу команди Луганської області увійшли вихованці відділення боксу Кремінської ДЮСШ та учні Луганського обласного ліцею-інтернату з фізичної культури та спорту: Данило Мустафінов (тренери Андрій Чернишов та Данило Копишта), Геннадій Чорнобай (тренери Дмитро Новіков та Данило Копишта) та Руслан Капінос (тренери Андрій Алєксєєв та Дмитро Новіков). 
Всі наші спортсмени впевнено подолали попередні кваліфікаційні тури ввійшовши до четвірки кращих. У ваговій категорії до 46 кг Данило Мустафінов переміг суперників з Чернігівської, Кропивницької та Івано-Франківської областей. У фінальному бою йому не вдалося подовжити свою переможну ходу і він став володарем срібної медалі чемпіонату України.
Геннадій Чорнобай (вагова категорія до 54 кг) впевнено переміг суперника з Полтавщини та м. Києва. У півфіналі поступився боксеру з Дніпропетровської області і, зрештою, завоював бронзову медаль чемпіонату. Ще один кремінський боксер, Руслан Капінос теж став бронзовим призером змагань. Дійшовши впевнено до півфіналу він, нажаль, за рівної боротьби поступився боксеру з Харківської області.
Щиро вітаємо спортсменів та їх тренерів з вдалим виступом та високими результатами на офіційних змаганнях, бажаємо міцного здоров’я та натхнення для нових перемог. 
Висловлюємо слова вдячності президенту Федерації боксу Кремінського району Дмитру Новікову, який особистим прикладом, наполегливими тренуваннями згуртував команду та вирішив всі організаційні питання щодо участі Кремінських спортсменів у змаганнях.