Прес-центр14 червня 2018, 17:06

Кремінські гімназисти відзначені як представники інтелектуальної еліти Луганщини

14 червня в залі засідань Луганської обласної державної адміністрації відбулася урочиста зустріч переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсів, педагогічних працівників, які мають вагомі досягнення в підготовці обдарованих учнів, з керівництвом Луганської обласної державної адміністрації.
Юрій Гарбуз, керівник обласної військово-цивільної адміністрації, привітав юну інтелектуальну еліту Луганщини з перемогами у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, Всеукраїнських учнівських олімпіадах. Особливі слова вдячності він адресував педагогам, керівникам, батькам за їх працю і підтримку дітей.
В ході зустрічі пройшла урочиста церемонія нагородження. Серед інших дітей Луганщини дипломи та подарунки отримали учні Кремінської школи-гімназії - Варвара Кабаргіна, Олександра Карапуз, Богдан Кошелєв, Анастасія Шмельова. 
Своє слово на зустрічі сказали і юні громадяни України. Так, наша Варвара Кабаргіна від імені всіх дипломантів подякувала за підтримку та відзначила, що державне визнання цінності кожної дитини надихає та надає впевненості у майбутньому служінню своїй державі.