Прес-центр13 жовтня 2020, 15:10

Кремінські школярі підготували для воїнів привітальні листівки та обереги

Кремінські школярі підготували для воїнів привітальні листівки та обереги.

З 8 по 12 жовтня поточного  року у Кремінському районі  проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

Протягом тижня загальноосвітні, позашкільні, дошкільні заклади взяли участь у конкурсі робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Маленький оберіг для справжнього воїна» та в акції з виготовлення вітальних листівок для воїнів ООС «За честь! За славу! За народ!».  

Координатори акцій  від будинку дитячої творчості Кремінської районної ради повідомляють, що діти підготували більше 100 креативних оберегів для захисників нашої держави, які були виготовлені із різноманітних  матеріалів, до того ж,  в різних техніках - канзаши, лялька-мотанка, паперова пластика, випилювання та вижигання , гаптування стрічками, аплікація, бісероплетіння тощо.

Листівки та обереги найближчим часом будуть передані військовослужбовцям Збройних Сил України.