Прес-центр9 лютого 2018, 15:02

Кремінські школярі та спортсмени підтримали збірну України.

Спортивна громадськість України дочекалася головних стартів 2018 року – ХХІІІ зимових Олімпійських ігор у Пхенчяні. Підтримати збірну України та долучитися до підняття олімпійського прапору вирішили і кремінські школярі та спортсмени.
Так, у міській школі № 2, яка є закладом сприяння олімпійському руху, в день відкриття Олімпіади пройшли урочистості, на яких юні фізкультурники та спортсмени, школярі та вчителі ознайомилися з історією зимових олімпійських ігор, досягненнями українських спортсменів та прогнозами на ХХІІІ зимові ігри.
За внесок у популяризацію та розвиток олімпійських цілей серед дітей, представник Луганського відділення олімпійського комітету та Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України нагородили Подякою Національного олімпійського комітету України заступника директора з виховної роботи міської школи № 2 Юлію Крицьку. Ця нагорода стала результатом роботи всіх вчителів та учнів, які посприяли участі школи у всеукраїнському проекті шкіл сприяння олімпійському руху.
В урочистостях взяли участь головний спеціаліст КВФС МОН Володимир Пархомович, представники сектору молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації, голова районної організації «Спорт для всіх».
Наостанок хочеться додати головне: від щирого серця бажаємо успіхів нашій українській команді на зимовій Олімпіаді – 2018.