Прес-центр12 листопада 2018, 10:11

Кремінський район достатньо активно рухається в напрямку розвитку своєї території, використовуючи для цього такий інструмент як Фонд регіонального розвитку.

З метою підготовки якісних проектних пропозицій для фінансування за рахунок ДФРР у 2019 році, було прийнято рішення виділити з районного бюджету кошти на підготовку проектно – кошторисної документації. Так, сесією районною ради на підготовку ПКД по 10 – ти об’єктах виділено 3 млн. 672 тис. грн. 
Наприкінці минулого тижня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Позняк провів нараду, в ході якої було розглянуто поточний стан освоєння коштів, виділених на підготовку проектно-кошторисної документації, а також стан реалізації проектів ДФРР у 2018 році. 
На зустрічі були присутні представники комунальних установ - КРТМО, КРЦПМСД, КУ «Лісова казка», ПЗОВ «Мрія» та відділу освіти райдержадміністрації. Вони доповіли про виконання робіт на об’єктах та підписання договорів на 2019 рік з проектними організаціями. Наразі всі замовники (сторони) дотримуються необхідних термінів виконання робіт або послуг.