Прес-центр31 жовтня 2019, 13:10

Кремінський спортивний клуб "Східний регіон" представив Луганщину на відкритому Кубку України з карате.

26-27 жовтня у Луцьку пройшов відкритий Кубок України з карате за правилами JKA WF, присвячений 25 річниці вступу України в одну з найбільших федерацій карате у світі JKA. Луганську область на змаганнях представляла збірна команди Кремінського спортивного клубу "Східний регіон".
У Кубку брали участь команди з 7 областей України - Волинської, Львівської, Житомирської, Донецької, Запорізької, Луганської, Рівненської - та збірна команда з Білорусі.
Честь Луганської області захищали 11 спортсменів під керівництвом головного тренера Дмитра Циганка.
Каратисти зі "Східного регіону" продемонстрували залізний характер, силу духу й неймовірне прагнення до перемоги. Тим самим вони довели, що Луганщина має сильних спортсменів і не поступається іншим областям. Загальний залік команди складає чотири золотих, п’ять срібних та десять бронзових медалей, а, от, в індивідуальних розділах здобутки стали такими: Анастасія Селіщева - І місце ката, Матвій Кравцов - І місце розділ контактне карате, Тимофій Лущик - ІІІ місце куміте, ІІ місце контактне карате, Нікіта Непран - ІІ місце куміте, Дмитро Дзивульський - І місце контактне карате, Марина Антонюк - ІІІ місце ката, ІІ місце куміте, І та ІІ місце контактне карате, Арсеній Солонина - ІІІ місце куміте, ІІІ місце контактне карате, Єгор Сєдаш - ІІІ місце контактне куміте, Антонюк Евгеній - ІІ місце контактне куміте.
У командному розділі команда "Східний регіон" 10-11 років (Назарій Клєсов, Арсеній Солонина, Дмитро Дзивульський) здобули ІІІ місце куміте, у віковій групі 8-9 років (Тимофій Лущик, Нікіта Непран, Пилип Усатий) - ІІІ місце куміте.
Щиро вітаємо!
Вихованців клубу «Східний регіон», батьківський комітет та тренер висловлюють щиру подяку організаторам змагань за запрошення на Кубок України та особисто Президенту федерації JKA WF в Україні Олександру Крисько, а також всім, хто надав допомогу в організації поїздки спортивного клубу «Східний регіон» до міста Луцьк.