Прес-центр29 грудня 2017, 08:12

Кремінянка посіла ІІ місце в особистому заліку з настільного тенісу у фіналі спартакіади державних службовців. Вітаємо!

До складу збірної команди Луганської області на фінал спартакіади державних службовців, який раніше проходив у м. Ужгороді, була включена начальник відділу контролю та кадрової роботи управління соціального захисту населення Кремінської райдержадміністрації Оксана Лосєва. Підсумком участі кремінянки у спартакіаді стало ІІ місце в особистому заліку з настільного тенісу (другий рік поспіль), що в свою чергу неабияк посприяло п’ятому командному місцю Луганської області.
В переддень відзначення Нового року з почесною місією до Кремінської районної державної адміністрації прибув голова Луганського обласного профспілкового комітету працівників держустанов Сергій Тихоновський. Він подякував Оксані за вагомий вклад у командну скарбничку та побажав міцного здоров’я, нових перемог, вручив Почесну грамоту та грошову нагороду. 
До привітань однієї із найспортивніших наших держслужбовців приєднались голова Кремінської РДА Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко. Керівники району побажала нашій спортсменці нових перемог на змаганнях та врешті-решт здолати суперницю у фінальному матчі, а також вручили приз - заохочення від Кремінського благодійного фонду «Кремінщина».