Прес-центр26 вересня 2018, 15:09

Легалізацію виплати заробітної плати та зайнятість населення обговорили в райдержадміністрації.

Сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка пройшло засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної платита зайнятості населення. 
На засіданні присутні обговорили переведення працівників на неповний робочий час, виконання робіт (надання послуг) застрахованими особами за цивільно-правовими договорами, співвідношення середньої заробітної плати по підприємствам району до середньої заробітної плати по Луганській області за видами економічної діяльності у травні-червні та підсумки моніторингу створення нових робочих місць.
Зокрема, на комісії була озвучена інформація, що протягом 9 місяців п.р. до центру зайнятості на компенсацію єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування подали заяву 20 роботодавців, які працевлаштували на нові робочі місця безробітних за направленням центру зайнятості. Із 20 роботодавців – 6 юридичних підприємств та 14 фізичних осіб – підприємців. 
За даними Пенсійного фонду України, протягом січня – червня 2018 року в Кремінському району створено 157 робочих місць, а саме: у юридичних осіб – 64, у фізичних осіб - 93. Ліквідовано робочих місць протягом зазначеного періоду 45 робочих місць.