Прес-центр22 квітня 2019, 15:04

Минулими вихідними у м. Славутич Київської області відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 13 років та Всеукраїнський відкритий турнір пам’яті героїв Чорнобиля з важкої атлетики.

У складі команди Луганської області виступали й важкоатлети з міста Кремінна, які тренуються у Луганській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву. 
Серед дівчат у ваговій категорії 36 кг виступила Зьома Анна (ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), яка посіла 6 місце з сумою двоборства 59 кг. У ваговій категорії +71 кг золоту нагороду здобула Калашник Ганна (Кремінська ЗОШ №3) з сумою двоборства 113 кг.
Команда дівчат Луганської області на чемпіонаті України до 13 років в загальному заліку посіла І місце.
Серед юнаків у ваговій категорії 34 кг срібло здобув Толкачов Владислав (Кремінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1) з сумою двоборства 91 кг. У ваговій категорії 67 кг виступили Бибик Микита - 6 місце (сума 107кг), Черепня Максим - 7 місце (сума 106 кг) - обоє учні Кремінської ЗОШ №3. У ваговій категорії + 73 кг Фесенко Назар (ЗОШ №3) посів 7 місце з сумою двоборства 102 кг. 
В загальнокомандному заліку команда юнаків Луганської області на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 13 років посіла ІІІ місце. 
Спортсменів підготували тренери-викладачі ЛОСДЮСШОР Селіванова Марічка, Селіванов Костянтин, Химченко Денис, Щербо Єлисей.