Прес-центр24 cічня 2020, 10:01

На базі Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді говорили про якісне надання соціальних послуг

23 січня на базі Кремінського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді пройшла спільна нарада щодо посилення співпраці між партнерськими організаціями, що надають допомогу людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У нараді взяли участь керівники управління соціального захисту населення Кремінської РДА, Кремінського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, Центру первинної медико - санітарної допомоги, Кремінського бюро правової допомоги Сєвєродонецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ГО «Наша громада».
В ході наради говорили про якісне надання соціальних послуг, адже здійснення послідовних та комплексних заходів дозволить людям подолати життєві труднощі. Були окреслені перспективні напрямки роботи у 2020 році.
Підводячи підсумки наради, присутні домовились про подальшу координацію, бо це допоможе зменшити кількість людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.