7 червня 2018, 13:06

На громадській раді розглянули проект модернізації «Креміннатеплокомуненерго»

За зверненням адміністрації комунального теплопостачального підприємства члени громадської ради на своєму засіданні розглянули доцільність реалізації проекту «Реконструкція котелень комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго» з метою забезпечення сталого енергопостачання та підвищення рівня енергозалежності». 
Реконструкція стосується котелень, що опалюють обласну загальноосвітню школу – інтернат, обласний ліцей – інтернат фізичної культури і спорту та Кадетський корпус імені героїв «Молодої гвардії». Мова йде про заміну застарілих газових котлів на твердопаливні котли. Також на котельнях необхідно встановити дизельні генератори з метою забезпечення роботи у разі виникнення аварійних ситуацій, а також здійснити капітальний ремонт теплових мереж з використанням перед ізольованих труб. Крім того, для повноцінної роботи підприємства необхідно придбати прилад пошуку пошкоджень теплових мереж, асенізатор (вакуумний автомобіль) екскаватор. 
Запланований обсяг коштів під реалізацію запланованих заходів становить 12,8 млн. грн., у тому числі: державний фонд регіонального розвитку – 11,52 млн. грн., районний бюджет – 1,28 тис. грн. 
За підсумками нетривалого обговорення члени ради вирішили вважати реалізацію даного проекту доцільною.