Прес-центр8 листопада 2018, 10:11

На Кремінщині радо зустрічали делегацію учасників проекту «Змінимо країну разом!».

Як неодноразово писалось раніше, серед переможців обласного конкурсу освітніх обмінів між Луганською і Львівською областями є Кремінська загальноосвітня опорна школа № 1 разом із партнером - Старосамбірською загальноосвітньою школою Львівської області імені Героя України Богдана Сольчаника.
Міжрегіональна освітня інтеграція у цьому році набула додаткової підтримки з боку обласної та місцевої влади. Так, під реалізацію двох дзеркальних проектів вищезгаданих начальних закладів було виділено 36148 грн., з яких 90% - кошти обласного бюджету, 10 % - районного. 
У жовтні делегація педагогів Кремінської ЗОШ №1 перебувала на Львівщині, а 7 листопада старосамбірці завітали на Кремінщину. 
Зустріч була приємною і зворушливою, ще й на високому представницькому рівні – окрім колективу школи, на зустріч завітали голова Кремінської РДА Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко та перебуваючий у районі з робочою поїздкою виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Філь. 
Гості із Заходу будуть у районі три дні і за цей час, маємо надію, відбудеться повноцінний освітній обмін в галузі впровадження реформи «Нова українська школа», а також комунікація більш ціннісного ґатунку – друзів і однодумців.