Прес-центр17 вересня 2018, 14:09

На Кремінщині відзначили День рятівника.

17 вересня з нагоди відзначення Дня рятівника перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Позняк, голова районної ради Володимир Прокопенко привітали співробітників Кремінського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України. До привітань приєднались міський голова Юрій Прокопенко, представник лісгоспу Володимир Андрєєв. Божої допомоги у нелегкому служінні співробітникам відділу побажав настоятель Кремінського Свято – Троїцького храму протоієрей Володимир Попов.
Начальник міськрайонного відділу ГУ ДСНС Андрій Павлов відмітив високий професіональний рівень кремінських рятівників та приєднався до численних побажань гостей: повертатись із викликів без втрат, а також здоров’я та родинного затишку.
За високий рівень професіоналізму під час захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій і їх наслідків, Грамотою райдержадміністрації та районної ради були нагородженні кращі працівники відділу – головний інспектор Юлія Григоренко, начальник караулу 21 державної пожежно-рятувальної частини Віталій Крамаренко та пожежний рятувальник 65 - го державного пожежно-рятувального посту, що у Красноріченському, Сергій Рубан.
Музичним привітанням для всіх присутніх став концерт, підготовлений районним будинком культури, а також виступ вихованців Кремінської обласної санаторної школи-інтернату.