Прес-центр28 вересня 2018, 09:09

На Кремінщині відзначили кращих працівників туристично - рекреаційної галузі.

За багаторічну сумлінну працю в галузі туризму, значний внесок у розвиток туристичної інфраструктури Кремінського району та з нагоди відзначення Дня туризму грамотами Кремінської районної державної адміністрації та Кремінської районної ради були нагороджені колективи закладів: баз відпочинку «Сосновий Бір» і «Лісова поляна» ОТЦ «Лісова казка», готельного комплексу «Прилісне», позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія» та готелю «Кремінянка».
27 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Позняк та голова районної ради Володимир Прокопенко вручили ці відзнаки та привітали керівників і колективи, які працюють у сфері туризму. 
У вітальному слові керівники висловили надію, що основні здобутки туристичної галузі Кремінщини ще попереду: це і покращення матеріально-технічної бази та туристичної інфраструктури закладів, розробка нових туристичних маршрутів і популяризація рекреаційного потенціалу краю. Саме тому місцева влада одним із своїх пріоритетних завдань вважає подальший розвиток туристичної галузі, яка принесе району славу регіонального туристичного центру і, як наслідок, значні надходження до бюджету.