Прес-центр3 жовтня 2018, 16:10

На Луганщині презентували другий том «Книги пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України.

Сьогодні, 3 жовтня, у приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, що у Сєвєродонецьку, відбулась презентація другого тому «Книги пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність України. У цьому виданні опубліковано стислі біографії та фотографії майже 900 загиблих в період з березня 2014 по 31 жовтня 2017 року, уродженців або мешканців Автономної Республіки Крим, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської областей та міста Києва.
Дві кремінські родини загиблих учасників АТО отримали видання на згадку. Родичам ще двох загиблих наших хлопців книгу вручать днями.
Нагадаємо, що в нашому районі чотири загиблих військовослужбовця – Олександр Горобинський, Олексій Титаренко, Андрій Чуприна та Віктор Чорнобай. Більш детальну інформацію про наших загиблих земляків можна отримати в розділі «Пам'ятаймо тих, хто загинув за єдину, незалежну Україну» на сайті Кремінської райдержадміністрації (http://krem.loga.gov.ua/…/pamyataymo_tih_hto_zaginuv_za_ied…)