Прес-центр14 червня 2017, 14:06

На минулому тижні в райдержадміністрації проводилось чергове засідання координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей

На минулому тижні в райдержадміністрації проводилось чергове засідання координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей Кремінського району, на якому розглянуто механізм розподілу дитячих путівок до комунальної установи «ПЗОВ «Мрія». 
Загалом, на придбання путівок до заміських оздоровчих таборів для дітей пільгових категорій з районного бюджету виділено кошти у сумі 199049 гривень. За ці кошти райдержадміністрація придбала 47 путівок на І та ІІ оздоровчі зміну до «Мрії». 
13 червня на базі цього закладу оздоровлення та відпочинку пройшло виїзне засідання координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей, яке провів перший заступник голови РДА Роман Мар’ясов. Члени координаційної ради перевірили підготовку ПЗОВ «Мрія» до початку оздоровчого сезону. Під час перевірки встановлено, що підготовчі роботи добігають кінця. Нагадаємо, що перша табірна зміна розпочне свою роботу з 19 червня.