Прес-центр6 грудня 2017, 14:12

На початку грудня громадськість відзначила Міжнародний день людей з інвалідністю

До Міжнародного дня інвалідів голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко відвідали районний центр реабілітації дітей інвалідів.
Керівники району привітали маленьких підопічних райцентру, передали подарунок та пообіцяли робити все можливе для того, аби умови для реабілітації у центрі ставали ще більш комфортнішими. 
"Дуже приємно сьогодні побувати у вас, подивитись на ті прекрасні умови, які створено для вашого розвитку. Хочеться побажати вам сильного потенціалу, енергії, щоб вас вистачало на все. А щоб вам було ще цікавіше тут займатися, ми привезли вам іграшки – аерохокей. Хай ваш центр реабілітації буде таким осередком, де вам буде дуже подобатися, де ви почуватимете себе, як вдома. А батькам хочу побажати не втрачати сил і віри в те, що ваші діти будуть щасливі", - з такими словами звернулася до присутніх голова райдержадміністрації Наталя Чехута.
На цей час центр відвідують понад 50 дітей.
За традицією, цього ж дня керівники району відвідали Кремінський обласний будинок - інтернат для самотніх людей похилого віку із гостинцями – смачними пирогами.
Наостанок хочеться додати, що визначити, хто більше був радий прибулим гостям – діти чи літні люди – важко. Тому не оминайте жодної можливості завітати до людей з особливими потребами, бо вони, як ніхто, потребують нашої уваги.