Прес-центр14 липня 2017, 14:07

На порядку денному – питання розвитку системи освітянських послуг у Кремінському районі.

Сьогодні голова райдержадміністрації Наталя Чехута разом із головою районної ради Володимиром Прокопенком відвідали Макеївську сільську громаду, де зустрілись із головою місцевої ради, депутатами та мешканцями села. Приводом для зустрічі стало колективне звернення з проханням посприяти у відкритті групи короткотривалого перебування дітей дошкільного віку при Макіївській сільській школі.
«Райдержадміністрацією та районною радою будуть зроблені всі необхідні дії для створення групи, але перші кроки повинні зробити самі макеївчани на чолі із сільським головою», - сказала на зустрічі голова РДА. Людям були надані всі необхідні роз’яснення стосовно алгоритму створення групи в рамках чинного законодавства.
Після емоційних виступів, які, в основному, містили нарікання на бездіяльність сільського голови, було прийняте рішення розглянути найближчим часом на сесії сільської ради питання щодо доцільності створення дошкільної групи і перерахування субвенції до районного бюджету для її організації.
Користуючись нагодою поспілкуватись із керівництвом району, люди піднімали й інші питання, зокрема - незадовільний стан доріг та можливість їх ремонту.
В цей же день голова райдержадміністрації відвідала міську ЗОШ № 4, де нещодавно за рахунок цільових коштів обласного бюджету був встановлений спортивний майданчик.