Прес-центр25 квітня 2018, 16:04

На позачерговій сесії районної ради внесено зміни до районного бюджету

Сьогодні відбулось засідання позачергової сесії Кремінської районної ради. До порядку денного було включено 10 питань, серед яких – внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
Згідно проекту рішення по даному питанню, підготовленому фінансовим управлінням РДА, по програмі «Розвиток туризму Кремінського району» виділено 7 тис. грн. на придбання презентаційних матеріалів, які будуть висвітлювати район як туристичне місто з базами відпочинку для залучення туристів з різних куточків країни.
Для своєчасної підготовки позаміського оздоровчого закладу «Мрія» виділено 80,8 тис. грн. до оздоровчого сезону, які будуть використані на заробітну плату з нарахуваннями, а також на приведення закладу в належний стан для своєчасного відкриття та прийняти дітей на відпочинок.
Відповідно до програми «Про оздоровлення дітей» виділено кошти в сумі 196,6 тис. грн. на придбання путівок для пільгової категорії дітей, які будуть відпочивати в оздоровчому закладі «Мрія».
Окрім цього, виділено кошти в сумі 143,9 тис. грн. для Красноріченської школи на реалізацію проекту «Сучасний освітній простір-запорука Нової Української школи».
Перерозподілено кошти за головними розпорядниками, а саме: закрито економію коштів в сумі 3590,8 тис. грн. та спрямовано на видатки, які на сьогодні потребують фінансування. Відповідно до умов участі в реалізації проектів за рахунок ДФРР, з місцевих бюджетів необхідно передбачити співфінансування 10 % тобто 2 млн. грн. на реалізацію проекту «Капітальний ремонт КУ «ПМОЗ «Мрія» (триватиме протягом 2018-2019 років), а також на виготовлення проекту «Покращення доступу до якісних соціальних послуг» - 822,8 тис. грн.
Для придбання станції відеомонтажу та радіосистеми для телерадіокомпанії «КТВ-ПЛЮС» із бюджету буде направлено 78,2 тис. грн.
Кошти в сумі 282,7 тис. грн. було вирішено виділити на оновлення матеріально-технічної бази для 12-ти загальноосвітніх закладів району, а саме - придбання комп’ютерної техніки.
Для дитячих позашкільних закладів «Берізка», «Зірочка» вирішено виділити 316,9 тис. грн. на проведення робіт з монтажу автоматичної установки пожежної сигналізації та улаштування захисту від блискавки.
Для проведення капітального ремонту будівлі Кремінської районної ради буде направлено 47,8 тис. грн.
Також кошти будуть виділені на матеріально-технічне оснащення районної лікарні – будуть придбані ліжка на 19,1 тис. грн.
Докладно з рішеннями сесії можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради http://rajrada-krem-lg.ucoz.ua/index/31/0-279