Прес-центр4 червня 2020, 16:06

На районній комісії з питань ТЕБ та НС прийнято рішення про чергове послаблення протиепідемічних заходів

На районній комісії з питань ТЕБ та НС прийнято рішення про чергове послаблення протиепідемічних заходів.

Так, в ході засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке пройшло 4 червня під керівництвом першого заступника голови РДА Володимира Позняка, прийнято рішення про надання дозволу на відновлення  з 05.06.2020 роботи інклюзивно-ресурсного центру та закладів позашкільної освіти по мірі готовності.

Також 10 червня дозволено діяльність закладів культури, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста району, зокрема, з прийманням відвідувачів, у тому числі культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід; діяльність закладів харчування, зокрема, приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів;      діяльність закладів, що надають послуги з розміщення.

Міському, сільським головам доручено припинити щоденну дезінфекцію проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій населених пунктів.

Відділу освіти райдержадміністрації доручено розглянути питання щодо можливості та доцільності організації таборів з денним перебуванням на базі закладів освіти влітку 2020 року.

Кремінському міськрайонному відділу ГУ ДСНС України в Луганській області також рекомендується припинити дезінфекційну обробку вулиць, зупинок громадського транспорту, тощо.