Прес-центр13 жовтня 2020, 15:10

На засіданні районної комісії ТЕБ та НС обговорили введення додаткових заходів у зв’язку із запровадженням «помаранчевого» рівня небезпеки

На засіданні районної комісії ТЕБ та НС  обговорили введення додаткових заходів у зв’язку із запровадженням «помаранчевого» рівня небезпеки.

На засіданні, що пройшло 13 жовтня, в. о. голови Крмінської РДА Тетяна Улибіна   довела до відома членів комісії інформацію про необхідність виконання рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, пункту 1  від 12.10.2020, протокол № 46, щодо запровадження на території Кремінського району додаткових протиепідемічних обмежень, передбачених  пунктом 14 постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 (зі змінами).  

В свою чергу,  районна комісія прийняла  рішення про заборону на території Кремінського району масових (спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 220 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід, діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів; відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти, діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, крім спортивних залів, фітнес-центрів, які здійснюють приймання відвідувачів не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення,  приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та інше.