Прес-центр3 жовтня 2017, 11:10

Наближається футбольне свято для Кремінських дітлахів

В рамках національного проекту розвитку шкільного футболу в Україні, який  реалізується за ініціативи Федерації  футболу та підтримки Міністерства освіти та науки, Національної поліції, місцевих органів влади, у Кремінній на стадіоні «Олімп» з  3 по 6  жовтня буде проходити семінар «Відкритий урок футболу».

У відкритті семінару взяли участь голова Луганської обласної федерації футболу  Віктор Безрук,  регіональний координатор соціальних проектів Федерації футболу України Юрій Кравченко, заступник начальника Луганського відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки Андрій Гожедрянов, представники Національної поліції, відділу освіти і сектору молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації.

Очікується, що у заходах візьмуть участь 192 учня  з 12-ти команд загальноосвітніх навчальних закладів району. Фінальна частина спортивного заходу відбудеться 6 жовтня. Початок о 10.00. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати свято учнівського футболу у нашому районі.