Прес-центр31 серпня 2018, 17:08

Напередодні Дня підприємця, представників малого та середнього бізнесу Кремінського району відзначили Почесними грамотами

Напередодні Дня підприємця, який відзначається щороку у першу неділю вересня, представників малого та середнього бізнесу Кремінського району відзначили Почесними грамотами Кремінської райдержадміністрації та Кремінської районної ради. 
Головою РДА Наталією Чехутою було відзначено, що саме підприємництво є головним джерелом наповнюваності бюджетів усіх рівнів, сприяє створенню нових робочих місць, є підґрунтям для розвитку району та регіону.
Отже, за особистий внесок у розвиток підприємництва у Кремінському районі, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця Грамотою райдержадміністрації і районної ради, пам’ятними подарунками були нагороджені приватні підприємці: Наталя Кладко, Максим Нікішин, Ольга Лопата, Ганна Пономарьова, Олександр Вєдєрніков, Тетяна Прийма, Вікторія Бойко, Тетяна Михайлова, Сергій Вашечко, Тетяна Хмелевська.
До святкових привітань і відзначення кращих підприємців долучились міський голова Юрій Прокопенко, начальник Кремінського відділення Рубіжанської ОДПІ Наталя Демків, директор районного центру зайнятості Ліна Перепелиця. 
Вітаємо!