Прес-центр22 грудня 2018, 15:12

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу завітали гості.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Кремінського району завітали гості. 
22 грудня заступник голови РДА Лариса Махура, начальник служби у справах дітей Антон Іваник відвідали дитячі будинки сімейного типу та прийомні родини у Красноріченську, селах Червонопопівка та Кудряшівка. Посадовці прийшли з побажаннями здоров’я, добробуту, миру, а також подарунками від райдержадміністрації і служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації, а також місцевих приватних підприємців Андрія Чеботаря та Дмитра Новікова. 
Діти отримали солодощі, набори для хокею та санки - льодянки, сучасні гаджети.
Наразі у Кремінському районі функціонує три прийомні родини, в яких виховується четверо дітей, та два дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується одинадцять дітей-вихованців. 
Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно бере на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у свою сім’ю. Робиться це для того, щоб надати можливість дітям, які з різних причин позбавлені можливості проживати в рідній родині, жити в безпечному та люблячому сімейному оточенні нової родини, де вони зможуть реалізувати свій потенціал.