Прес-центр3 cічня 2018, 15:01

Наприкінці 2017 року відбулась кульмінація конкурсу образотворчого та декоративного мистецтва «Просто небилиці 2017»

Наприкінці 2017 року відбулась кульмінація Всеукраїнського проекту «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «Просто небилиці 2017», організований Центром культурно-мистецьких ініціатив у м. Львів. В Україні Проект ініційований International Association Culture and Art. 
До участі у «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2017» було подано понад 700 робіт з 20 областей України. Переможців визначало журі, до якого організатори запросили 9 фахівців з образотворчого та декоративного мистецтва з України, Польщі та Грузії.
Кремінська районна дитяча художня школа бере участь у Проекті вже втретє. У цьому році її вихованцями було підготовлено 27 робіт. 
За результатами оцінювання 3 роботи юних художників Кремінщини увійшли до 60 найкращих творів Проекту, а робота «Недалеке майбутнє» Тетяни Курусь (8 клас, викладач Олена Акініна) посіла ІІІ місце у конкурсі-проекті.
У зв’язку із цим наші діти були присутні на відкритті експозиції, оголошенні результатів та врученні нагород конкурсу. Все це відбулось 22 грудня 2017 року у Палаці мистецтв у місті Львів.
60 кращих робіт конкурсу будуть експонуватись на пересувній виставці, яка впродовж лютого 2018 буде розгорнута у Києві, у березні — у Дніпропетровську, у квітні — у Житомирі. У травні – вересні 2018 р. «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» мандруватимуть виставковими залами партнерів Проекту поза межами України: Польщі, Італії, Швейцарії, Словаччини.