Прес-центр18 квітня 2020, 19:04

Нові випадки захворювання на COVID-19 виявлені у Варварівці Кремінського району

Нові випадки захворювання на COVID-19 виявлені у Варварівці Кремінського району.
Всі ці громадяни є контактними особами другого рівня з кола спілкування раніше госпіталізованої мешканки Варварівки.
У зв’язку із цим 18 квітня у Кремінській райдержадміністрації пройшло термінове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
З урахуванням інформації, наданої на засіданні генеральним директором Кремінського центру надання первинної медико – санітарної допомоги Володимиром Андрійчуком, начальником Кремінського відділу Національної поліції Тарасом Симоненком, прийнято рішення про встановлення з 21 – ї години 18 квітня контрольно – пропускних пунктів на території Варварівської сільської ради для обмеження в'їзду і виїзду із Варварівки. Чергування на КПП буде здійснюватись співробітників Національної поліції, ДСНС, а також медичними працівниками.
Свято – Ільїнський монастир, розташований у селі, не буде проводити освячення великодньої продукції, а також наразі є повністю закритим для відвідування.
Як повідомив сьогодні керівник обласної військово – цивільної адміністрації Сергій Гайдай, за добу на Луганщині підтверджено 15 нових випадків захворювання на COVID-19. Випадки виявлені у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Старобільську, Біловодську, Рубіжному та Варварівці Кремінського району.
Загострення епідемічної ситуації свідчить про необхідність дотримання всіх карантинних обмежень.
Шановні громадяни! Не залишайте свої домівки без нагальної потреби, особливо – не беріть участь у масових релігійних заходах. Все це збереже ваше здоров'я і життя!