Прес-центр11 травня 2017, 16:05

Новини зі спортивних майданчиків.

Команда ЗОШ№2 стала переможцем «Стартів надій». Два дня поспіль спортивні майданчики стадіону ЛОФЦ «Олімп» були віддані кремінським семикласникам, які виборювали першість району з легкоатлетичного багатоборства Всеукраїнських змагань «Старти надій». За підсумками виступів всіх учасників у змаганнях з бігу на 60 м, стрибків у довжину, метання м’яча, підйому тулубу за 1 хв., естафети та бігу на 800 і 1000 метрів переможцем стала команда ЗОШ№2, яку підготував вчитель фізкультури Віктор Бобровський. Срібними призерами стали учні ЗОШ №1, а «бронзу» розділили учні ЗОШ №3 та гімназії. 
А, от, серед допризовників кращими стали гімназисти. Національно-патріотичне виховання на сучасному етапі – одне з найголовніших у вихованні молоді. Для юнаків – це ще і стимул для самореалізації та перевірки своєї фізичної підготовки. Переможцями районної спартакіади серед юнаків 2000-2001 р. н. з ДПЮ стала команда Кремінської школи-гімназії (вчитель Василь Усатий у складі Іллі Бойка, Євгена Гриценка, Данила Здоровченка, Данила Коротенка, Євгена Макова та Владислава Погребняка. Срібні нагороди у команди ЗОШ№4, бронзові у юнаків ЗОШ№2. 
У особистому заліку серед юнаків 1999 р.н найкращу суму балів набрав Владислав Соловей з ЗОШ№2. Срібним та бронзовим призером стали Ростислав Метелкін (гімназія) та Олексій Бабанський (ЗОШ№4). Серед юнаків 2000 р. н тріумфував Данило Приходько з гімназії – 1826 балів. Кращим серед юнаків 2001 р. н став Максим Омельчук з ЗОШ№1 – 1724 бали. Серед юнаків 2002 р. н та молодше переможцем став Владислав Шпирько з ЗОШ№4 – 1006 балів. Вітаємо всіх переможців та призерів змагань. 
А у Красноріченську пройшов Кубок Перемоги з футболу. Спортивні змагання наприкінці квітня, початку травня були приурочені до 72 – ї річниці перемоги над нацизмом. Тому перемога у даних змаганнях була дуже почесною. Команди загальноосвітніх навчальних закладів Кремінського району з 20 квітня по 6 травня виборювали Кубок Перемоги з футболу серед юнаків 1999 р. н та молодше. У змаганнях взяли участь 10 команд. Свої групові турніри впевнено пройшли команди Варварівської ЗОШ, Красноріченської ЗОШ, ЗОШ№1 та Кремінської школи-гімназії. З однаковим рахунком, 3:0, своїх суперників у напівфіналах здолали красноріченські футболісти та команда гімназії. 
Фінальний матч між ними став справжньою окрасою. Зустрічалися минулорічні переможці турніру та його фіналісти. Основний час гри переможця не виявив – 1:1. І доля почесного трофею вирішувалась у серії пенальті. Влучнішими були гравці Красноріченської ЗОШ ( вчитель фізкультури Дробот С.О), які з рахунком 4:3 і перемогли своїх візаві.